Regnskap


Nyttige lenker


www.enklereregler.no

Forslag til forenklinger i det offentlige


www.forsinkelsesrente.no

Beregning av renter


www.paragrafen.no

Nettside om aktuelle juridiske temaer


www.revisorforeningen.no

Revisorforeningens nettside


www.adekvat.no

Bedriftskalkulatorer


www.regelhjelp.no

Gjeldene regler for ulike bransjer


www.handlehvitt.no

Skatteetatens kampanje


www.nfmf.no

Aksjer-ligningskurs

REGNSKAPI snart 30 år har vi bistått store og små bedrifter i innlandet med regnskapstjenester.


Hver bedrift er unik; ingen er lik en annen. Dermed vil også behovet for regnskapstjenester variere i både omfang og kompleksitet.  Du som bedriftseier kan støte på store og små  problemstillinger som tar fokuset vekk fra kjernevirksomheten. En samarbeidspartner som tilpasser en løsning på nettopp din problemstilling, kan derfor være avgjørende  for  om du kan drive bedriften din på best mulig måte.


Med vår lange erfaring innen å skreddersy akkurat slike løsninger, kan du trygt legge regnskapsføringen over i våre hender.  Vi tilbyr våre regnskapstjenester for å kunne spare deg for tid, men også for å sørge for at det blir utført etter gjeldende lover og krav. Vi kan hjelpe deg å holde kontroll på hva som skal inn, til hvilken tid.


Årsregnskap og ligningspapirer

Alle typer foretak er pliktige til å sende inn ligningspapirer hvert år. Ligningspapirer omfatter selvangivelse, årsregnskap og alle vedlegg som er nødvendig for å kunne formidle bedriftens økonomiske situasjon. Dette vil videre danne grunnlaget for hva bedriften skal skatte neste år.


Vi kan bistå med den tekniske utarbeidelsen av årsregnskap og noter, samt ligningsdokumenter. Vi kan samtidig besørge innsending via Altinn-portalen. Det presiseres at dette utformes på bakgrunn av de regnskapstall som oversendes fra deg som kunde.


Vi kan i tillegg bistå med regnskapsbistand i form av avstemminger, rapporteringer og fullstendig regnskapsavleggelse.Trenger du revisjon av din bedrifts regnskap eller ønsker internrevisjon? Les mer om våre tjenester her.


Vi tilbyr også en rekke rådgivningstjenester, les mer om disse her.